Obuka za wedding plannera namenjena je za one koji sebe vide u organizaciji, konsaltingu i pružanju usluga. Izuzetno važno pitanje je – kako zaista da znamo da li je to za nas?

Razmišljajući o tome, dodali smo mogućnost kontaktiranja predavača pre same obuke.
Budite slobodni da o dodatnim informacijama i vise detalja chat-ujete sa našim predavačem, i to na našem sajtu.

Naglasak obuke je na interakciji između predavača i polaznika, iskustvenom učenju.  Kroz  4 nedelje, korak po korak, kroz svaki segment organizacije, steći ćete odmah primenljivo znanje i radosno krenuti u ovaj posao.  Naučićete samostalno da isplanirate, uspešno realizujete, iskontrolišete i procenite učinak svakog događaja.

Kurs je sveobuhvatan, od teorijskih osnova, do primene naučenog u praksi, preko saveta u pokretanju sopstvenog posla, marketinga i naplate svoje usluge.

Obuku vodi predavač čije praktično iskustvo čini veliki broj uspešno isplaniranih događaja različitog tipa, a posebno organizacija venčanja. Biće vaš odličan sagovornik, budite slobodni da pitate i dobićete krajnje profesionalne odgovore.

Polaznici dobijaju priručnik, radni materijal, osveženje na pauzama i potvrdu  o obavljenoj obuci, ali najvažnije što dobija jeste veoma dobru podlogu za svoj lični razvoj kao organizator venčanja.

Za više informacija i detalja o samoj obuci, pogledajte na WEDDING PLANNER OBUKA i na našem blogu.

 

PRIJAVITE SE ZA OBUKU