Sa posebnim zadovoljstvom napravimo mali osvrt na sajam venčanja, koji je za nama. 🙂

Kao najprestižniji sajam venčanja u regionu, ovaj sajam već duži niz godina tradicionalno okuplja izlagače iz industrije venčanja – modni dizajneri, saloni venčanica, prostori za venčanja, aranžeri, dekorateri i bendovi prezentovali su svoje kreativne i inovativne usluge koje su posetioci prvi put mogli da vide na Belgrade Wedding Weekend – u.

Veliki broj budućih mladenaca potvrdio je već poznato – Srbi poklanjaju veliku pažnju tradiciji venčanja i svemu što ono nosi, ne štedeći mnogo, od izbora venčanice, mesta za proslavu, pa do najsitnijih detalja, uključujući muziku, dekoraciju i poklone za svatove.

Dekoracija stolova i cvetni aranžmani privlačili su posebnu pažnju, demonstrirajući nove trendove u aranžiranju.

Veliko interesovanje budući mladenaci poklanjali su i nama. 🙂

Posetioci su na našem štandu prvi put mogli da se upoznaju sa novitetom, na koji smo posebno ponosni – NAŠA OBUKA ZA ORGANIZATORA VENČANJA J

Wedding planiranje – organizacija venčanja je industrija koja se poslednjih godina razvija neverovatnom brzinom. Shodno tome, neprekidno raste i potražnja za kvalitetnim stručnjacima iz ove oblasti. Glavni projekat kojima se Pink&White Events bavi jeste pronaći prave ljude, koji će posle završene obuke biti spremni da uspešno organizuju i najmanje i najveće događaje, uspešno sarađivati sa kolegama ili pokrenuti svoj sopstveni biznis. Više o našoj obuci možete pogledati na sledećem linku www.pinkandwhiteart.rs.

Tokom tri dana, koliko je trajao, Belgrade Wedding Weekend je svojom ekskluzivnom ponudom izlagača svakom posetiocu pružio priliku da dobije inspiraciju, informiše se ili unapred napravi dobar dil.

Prenosimo vam delić atmosfere sa sajma. Uživajte… 🙂