Mnogi od nas su posmatrali događanja, većina je u nekima i učestvovala, ali samo malobrojni su ih organizovali. Kada organizujete neko događanje, morate da znate mnogo više nego kada ga samo posmatrate. Organizator događaja mora da obezbedi nesmetan tok događaja, mora da svede rizike na minimum i da maksimalno poveća zadovoljstvo publike. Zahtevi koji se postavljaju pred organizatora događaja mnogo su veći nego što se to obično misli.

Pošto smo istakli sve zahteve koji se postavljaju pred organizatore i koji se mogu gledati kao negativna strana njihovog poziva, važno je reći da je delatnost u kojoj ljudi (učesnici i publika) uživaju kao nikad u životu. Postići tako nešto i podeliti to sa ljudima- predstavlja izuzetno zadovoljstvo. Rad je zahtevan, uzbudljiv i pun izazova, ali je zadovoljstvo neizmerno nakon uspešno organizovanog događaja.

TEME koje ćemo obraditi na ovoj obuci tiču se poslovne etike, marketinga, odnosa sa klijentima, upravljanje, planiranje, stil i personalni marketing,brendiranje, organizacija, veštine uverljive prezentacije, poslovna komunikacija, pokretanje svog posla, zakoni i ugovori, promovisanje,  itd.

Kada savladamo osnove dobre organizacije, čeka nas prelepo upoznavanje sa planiranjem venčanja. Ovde smo pažnju posvetili svakom segmentu organizacije venčanja, čekaju Vas radionice, realni primeri, rad sa pravim mladencima, gosti – drage kolege iz ove oblasti, i jos puno zanimljivosti vezanim za samu istoriju venčanja, razne tradicije, kulture i običaje.

Svaki polaznik dobija radni  materijal, priručnik, plan i program,osveženje,  potvrdu o završenoj obuci, ali najvažnije što dobija jeste veoma dobru podlogu za svoj lični razvoj kao organizator venčanja.

 

Dobrodošli !

 

Prijava za obuku