FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

office[at]pinkandwhiteart.rs
sr
en

Skip to Content

Često postavljena pitanja

Koliko koštaju vaše usluge i kako se to naplaćuje?

Cene naših usluga zavise od toga šta izaberete.  Pošaljite nam fotografije npr. dekoracija venčanja koja vam se dopadaju , podelite sa nama ideju o tome kako zamišljate Vaše venčanje a mi ćemo vam poslati mail sa našom ponudom. Zajedno sa našim klijentima gradimo ideju njihovog događaja.

Da li smo obavezni da uzmemo sve što nudite ili možemo izabrati ono što nama odgovara?

Ne morate da uzmete sve što nudimo, već ono što vama odgovara.

Da li radite tematska venčanja?

: Da, radimo i tematska venčanja. U tom slučaju angažujete našeg dizajnera koji će osmisliti celu  dekoraciju  venčanja ili realizovati ideju koju su mladenci već osmislili.

Koliko pre venčanja bi trebalo da vas kontaktiram i zakažem?

Da biste imali siguran datum za dekoraciju vašeg venčanja  i na vreme sve detalje  potrebno je da se javite 6 meseca pre Vašeg slavlja. Uvek nas možete pozvati i kasnije, ako postoji mogućnost da vam izađemo u susret, rado ćemo to učiniti.

Da li kod vas možemo obezbediti i ostale stvari koje su vezane za dekoraciju venčanja?

Da, pored organizacije i dekoracije, Pink&White  vam nudi mogućnost iznajmljivanja opreme za vašu svadbu ili bilo koju drugu vrstu proslave.

Kod nas možete naručiti poklončiće za goste, bidermajere, cvetiće za kićenje svatova, čaše za šampanjac, ukrasne kutije, korpice i još puno toga.

Izrađujemo scenografije i elemente dekora, posedujemo raznovrsni nameštaj pogodan za sve manifestacije.  Ukoliko neki element dekora ili nameštaja nemamo u ponudi možemo ga obezbediti po želji i zahtevu klijenta.

U našoj ponudi  nalazi se veliki izbor stolnjaka presvlaka za stolice, dekorativnih mašni različitih boja, modela i dimenzija, dekorativnih traka za stolove, platnenih salveta, vaza u više veličina, svećnjaka, stalaka za cveće, aranžmana od veštačkog cveća, dekoracije balonima, voćni sto.

Sve usluge možete poručivati  nezavisno.

Da li ostvarujemo pravo na popust?

Naravno, I to kada nas angažujete 6  meseci pre slavlja, kada vaš broj stolova za goste predje 30, a najveći popust ostvarujete kada nas angažujete za celokupnu organizaciju I dekoraciju prostora.

Wedding alert...

Uskoro...