FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

office[at]pinkandwhiteart.rs
sr
en

Skip to Content

Drugi o nama

Drugi o nama govore ovako

Zahvaljujući Pink and White timu, sada u realnom vremenu možemo da organizujemo sve u vezi sa prezentacijom nakita, kao i da kroz različite analize sagledamo prisustvo na tržištu, što nam pruža mogućnost da dodatno unapredimo način na koji poslujemo.

Amara stil
Danijela Kostić
direktor

Sa pink and White-om sarađujemo od samog početka. Već nakon prvog projekta bili su evidentni i prvi rezultati i prednosti angažovanja event planera kad je u pitanju organizacija sajma : dobra komunikacija, efikasno izveštavanje i pre svega poštovanje dogovora.

Total trading
Marija Dragaš
direktor

P&W events stvarno pravi razliku – organizacija kao ključna reč, saveti i ocenjivanje postali su igra, uz njihov plan skratili smo vreme nekoliko puta. Oduševaljava me što je uvek moguć dogovor, i sve je krajnje praktično.

Valentina Mijatović
agencija za konsalting

Jutro počinjem uz kafu, a uspešnu svadbu uz Pink&White. Za 6 godina saradnje, nemam ništa drugo za vas osim reči hvale.

Goran Gođirov
Fotograf

Cvećara Marija vec 4 pune godine, uspešno saradjuje sa Pink&White agencijom. Profesionalnost, ažurnost i brzina Vašeg rada su glavne preporuke zbog kojih smo jako zadovoljni dosadašnjom saradnjom.

Cvećara Marija
Marija Petković
vlasnik

Vrlo sam zadovoljan saradnjom, pre svega, sa Vama, jer ste uvek spremni da saslušate klijenta, njegov zahtev i da uvek brzo odreagujete, što je u našem marketinškom poslu itekako važno. Ja, lično, nisam imao neke specificnije zahteve, kada su vaše usluge u pitanju, ali ovim delom vašeg posla sam zadovoljan.
Cene vaših usluga su korektne, a pritom ste vrlo predusretljivi prema starim klijentima, ukoliko zatraže neka stara istraživanja, jer ih ne naplaćujete i to mnogo utiče na celokupnu predstavu o vama kao saradniku.
Želim vam mnogo uspeha i da i dalje ostanete ovako dobri saradnici!

Total Group Consulting
Jovica Vidović
director

Jedno od najlepših događaja, veridba, je upravo sa Pink&White-om. Zajedno smo bili tom prilikom, bila je to jedna od najlepših proslava, a zajedno smo prošli i kroz transformaciju braka 🙂 Pink&White tim je u svakom trenutku bio tu da sve zabelezi, isplanira, obavesti, organizuje. Detaljno, pravovremeno i prilagodjeno specificnim potrebama. Pamtićemo naše venčanje kao ostvarenu bajku, zahvaljujući vama!

Lidija i Marko
mladenci
Beograd

Kad god čovek oseti potpuno zadovoljstvo sa sobom, sa svim oko sebe i sa onim što je zamislio, to predstavlja za njega veliki trenutak, potpunu harmoniju, uz minimalno opreza koji je vezan sa onim “hoće li biti sve kako smo zamislili?”. U takvom trenutku punom euforije, P&W je tu da sve učini još posebnijim i da ne dozvoli da stvari izmaknu kontroli. Uveličali su naš već poseban trenutak – krštenje i venčanje, zato sa velikim entuzijazmom iznosimo sve pohvale na račun naše saradnje.

Milena i Miloš Rodić
mladenci
Beograd