FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

office[at]pinkandwhiteart.rs
sr
en

Skip to Content

Milica Mijailović

Ciljevi i motivacija

Danas, u eri u kojoj caruje individualnost i autentičnost, vi sami treba da budete brend, bez obzira da li ste na početku ili u nekoj drugoj fazi karijere.

Karijera se mudro gradi, a ne čeka, zato je dobro što ranije u sebi pronaći strast – koji je to posao koji će vas iznova činiti srećim sa onim što radite. Dobro je da znate da karijera nije naš podskup – karijera smo mi. I to treba da brendiramo. A šta je zapravo brend?

Brend je obećanje o vrednosti, koja se sa njim dobija. Što je ujedno i moje lično obećanje i predanost poslu kojim se bavim, cilj i motivacija.

 

Poslovne veštine

Navika da briljiram polako se usadila u mene i postala prirodna kao disanje. Ponašanjem i rezultatima postavljam snažne temelje svojim budućim poslovima i saradnjama, kao što sam ostavila u svim prethodnim. Svoj lični zamah odražavam kao slobodu da kombinujem svoje talente i energiju za stvaranje novih prilika, na obostranu korist i zadovoljstvo svojih poslovnih partnera i sebe.

 

Karijera, preduzetništvo

Bez obzira na svoje  dosadašnje profesionalno iskustvo, ne mogu sebi dozvoliti „luksuz“ da prestanem da se dokazujem. Odavno je prošlo vreme kada su samo radno iskustvo i obrazovanje bili parametri prilikom izbora poslovnog partnera. Upravo iz tih razloga svoju karijeru i preduzetnistvo gradim na samopouzdanju, profesionalnosti, spremnosti na inovacije, radoznalosti, timskom radu, ali i samostalnosti u radu, kao svesnu „posledicu“ svojih poslovnih obaveza.

Do sada sam bila zaposlena na nekoliko radnih mesta, na pozicijama menadžera i reprezenta, u sferi marketinga, uglavnom direktnog i internet marketinga.

Ljudski resursi (HR), odnosi s javnošću (PR) i marketing prosto su deo mene kao karakterne osobine, a i profesionalnog opredeljenja. Volim svoj posao, zato što je jedna interesantna igra, u kojoj se pravila menjaju, a rad sa ljudima, dinamika i pregovaranja dodatan su izazov i motivacija.

Moj dosadasnji rad uključuje mnogobrojne projekte, organizovane događaje, sajmove, seminare, obuke, uloge moderatora i govornika na otvaranju mnogobrojnih festivala i takmičenja. Nabrojaću samo neke od navedenih događaja :

 

  • Međunarodni sajam nameštaja UFI
  • SEBBE SOUTH-EAST EUROPE BELGRADE BUILDING EXPO
  • CMAS FINSWIMMING WORLD CUP GOLDEN FINAL EGYPT 2015
  • RIMINI FIERA TECHNO DOMUS
  • Dečiji sajmovi u Beogradu
  • Fashion week

 

Pored svega navedenog osnivač sam agencije za organizaciju i dekoraciju venčanja, proslava, rođendana, i time se sa uspehom bavim već 7 godina. Upravo otud rodila se ideja o stručnoj obuci za wedding organizatora, gde mi se pružila sjajna prilika da svoje dosadašnje iskustvo i znanje iz ove oblasti prenesem na sve buduće kolege i koleginice, koji sebe vide u ovom poslu, a koji ja vidim kao posao budućnosti.