FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

office[at]pinkandwhiteart.rs
sr
en

Skip to Content

Wedding planner obuka

Dragi budući polaznici!

Novo kod nas – organizator venčanja kao posao budućnosti!

P&W Events u potpunosti je posvećen stvaranju kvalitetnih sadržaja, unapređenju komunikacije i povezivanju u poslovnom svetu organizacije venčanja.  Postani organizator događaja koji se pamte i budi uvek u dobrom društvu i zanimljivim mestima.

Vizija

P&W Events teži da bude u korak sa vremenom i isprati svetska dešavanja, pa otud ideja o prvoj ozbiljnoj obuci za Organizatora venčanja.  Ovde naši polaznici stiču znanja iz oblasti marketinga, lične prezentacije, razvoja ličnosti, preduzetništva, planiranja i organizovanja venčanja do najsitnijih detalja, jer sve je to potrebno kako bismo bili među najboljima.

Wedding planiranje – organizacija venčanja je industrija koja se poslednjih godina razvija neverovatnom brzinom. Shodno tome, neprekidno raste i potražnja za kvalitetnim stručnjacima iz ove oblasti. Glavni projekat kojima se P&W Events bavi jeste pronaći prave ljude, koji će posle završene obuke biti spremni da uspešno organizuju i najmanje i najveće događaje, uspešno sarađivati sa kolegama ili pokrenuti svoj sopstveni biznis.

Organizacija venčanja kao stručna sprema ili kvalifikacija ne postoji u obrazovnom sistemu Srbije. Iz tog razloga  ova obuka je maksimalni nivo koji se u ovoj oblasti u našoj zemlji može dostići. Pa ipak, oni koji sebe vide u ovom poslu, umeće i da prepoznaju  vrednost i kvalitet ove obuke.

A sad malo o samoj obuci...

Za pohađanje wedding planer obuke nije potrebno nikakvo predznanje iz oblasti organizacije događaja. Na ovom kursu mogu se prijaviti svi koji sebe vide u poslu planiranja i organizacije venčanja. Ovo je zanimanje koje daje prostora za izražavanje kreativnosti,  a uz sve to pozitivna energija je zagarantovana.

Obuka za organizatora venčanja zasnovana je na interaktivnom radu polaznika, na konkretnim primerima. Program je zanimljiv i predstavlja srž onoga sto treba da znate o poslu organizatora venčanja.

Ovde ćete naučiti finese organizacije, upoznaćete  ljude istih interesovanja,  naučićete i o svim srodnim temama, modi, trendovima, domaćim i svetskim dešavanjima iz ove oblasti, različitim kulturama i običajima, dekoraciji i pravim izborima, kao i o marketingu, etici, planiranju, ličnom razvoju, tehnikama pisanja, brendiranju, promovisanju, itd.

Naglasak obuke je na interakciji između predavača i polaznika, iskustvenom učenju.  Kroz  4 nedelje, korak po korak, kroz svaki segment organizacije, steći ćete odmah primenljivo znanje i radosno krenuti u ovaj posao.  Naučićete samostalno da isplanirate, uspešno realizujete, iskontrolišete i procenite učinak svakog događaja.

Ovaj kurs je sveobuhvatan, od teorijskih osnova, do primene naučenog u praksi, preko saveta u pokretanju sopstvenog posla, marketinga i naplate svoje usluge.

  • Mesto održavanja obuke – Beograd
  • Trajanje kursa – 4 nedelje
  • Nivo učenja – početni i srednji
  • Termini –  po dogovoru i formiranju grupe
  • Fond časova – 16
  • Broj polaznika po grupi – 10
  • Telefon – 069/577-60-53

Obuku vodi predavač čije praktično iskustvo čini veliki broj uspešno isplaniranih događaja različitog tipa, a posebno organizacija venčanja. Biće vaš odličan sagovornik, budite slobodni da pitate i dobićete krajnje profesionalne odgovore.

Upisni rok je u toku!

Puna  cena Popust Promo cena Potvrda
17.000 20% 13.600 DA

*Cena kursa sa popustom važi za nezaposlena lica, studente, i akciju „povedi druga“, gde svako ostvaruje pojedinačni popust od 20%.

Za sve dodatne informacije pozovite  069/577-60-53 ili pošaljite prijavu na e-mail office@pinkandwhiteart.rs Možete nas kontaktirati i putem kontakt forme ili putem Viber-a, Facebook-a, Instagram-a.

 Mesec  Januar Februar Mart April Maj Jun Jul Avgust Septembar Oktobar Novembar Decembar
 Popunjenost  Popunjeno  Popunjeno Popunjeno   Popunjeno  Popunjeno Popunjeno Popunjeno Popunjeno Popunjeno  Ima slobodnih mesta  Ima slobodnih mesta   Ima slobodnih mesta

Dinamika plaćanja – obuku je moguće platiti na dve rate, jednu na prvom času, a drugu do kraja trajanja kursa. Rezervacija mesta iznosi 3000 dinara, sto predstavlja uslov za upis i uračunata je u cenu. Uplata rezervacije se vrši na žiro račun.

NAKON UPLATE MOLIMO VAS, POŠALJITE NAM e-MAIL DA STE TO URADILI, RADI LAKŠE ADMINISTRACIJE!

Rezervacija se može otkazati 5 dana pre početka roka ili se iskoristiti u narednom roku.

Svaki učesnik dobija akreditaciju kojom potvrđuje pravo učešća.

Molimo Vas da poštujete dogovore i dinamiku,  kako bismo izbegli neprijatnosti i kako se ne bismo našli u situaciji da uskratimo mogućnost ostalima da prisustvuju obuci.

U slučaju otkazivanja od strane organizatora, novac će biti VRAĆEN uplatiocu.

Ostale detalje i pojedinosti, kompletan program obuke dobijate na mail posle registracije.